Partners

Computersupport Limburg werkt nauw samen met een aantal toonaangevende partners. Doordat wij onze krachten bundelen kunnen wij onze dienstverlening en service blijven uitbreiden. Medewerkers houden hun kennis mede dankzij ons partnernetwerk op een hoog niveau. Onze partners werken graag met ons samen vanwege onze bewezen kennis en ervaring.
Samen met onze partners zullen we u zo adequate mogelijk van dienst te zijn:

ESET is een genomeerd beveiligingsbedrijf uit Bratislava, Slowakije met vestigingen in Nederland maar ook in San Diego, Buenos Aires, Praag, Krakau en Singapore. De consumentenbond heeft de Anti-Virus en beveiligingsproducten van Eset meermaals als Beste Koop aangeprezen. Computersupport Limburg is geautoriseerd reseller.
Keurmerk PCdokters. Stichting PCDokters is een keurmerk voor professionele computer(hulp)bedrijven. Computersupport Limburg is geaccrediteerd en voldoet volledig aan alle eisen om het keurmerk te mogen dragen. Meer informatie: www.pcdokters.nl
Microsoft Parter voor Windows, Office en Servers producten en diensten.We zijn reeds jaren geregistreerd partner van Microsoft. Dit stelt ons in staat om nieuwe Microsoft producten en cloud diensten steeds in een vroeg stadium te evalueren, nog voordat deze voor het publiek beschikbaar komen. Daarnaast blijven we middels de technische workshops en bootcamp sessies van Microsoft steeds actueel qua kennis en ervaringen qua productkennis van o.a. Microsoft Windows, Office en Server producten.
Erkend partner van Stella Data ReveroveryComputersupport Limburg is erkend partner van Stellar Data Recovery. Stellar behandelt in de eigen laboratoria meer dan 15.000 data recovery opdrachten per jaar en heeft een succespercentage van > 95% op volledig herstel van gegevens.
In de regio Zuid Limburg maakt Computersupport Limburg gebruik van de diensten van regionale partners, waaronder Maastricht Computers. Alle partners zijn ervaren en professionele computerbedrijven waar deskundige IT experts graag de tijd voor u nemen.
 De ICT Dienstverleners van MDPC Computerservice verzorgen Cloud oplossingen, support en onderhoud en zijn actief in de regio Geleen-Sittard en omstreken.